• انتشار: 1405/01/29 - 07:51
  • تعداد بازدید: 11
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کمک ۲۰ میلیارد ریالی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در رمضان و نوروز؛ جلوه‌ای از همدلی و حمایت گسترده

13725.mp3 کمک ۲۰ میلیارد ریالی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در رمضان و نوروز؛ جلوه‌ای از همدلی و حمایت گسترده

به گزارش واحد اطلاع‌رسانی اداره آموزش و پرورش استثنایی گلستان، شهریاری، رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان، در تشریح پویش گسترده‌ای که هم‌زمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و سال نو برای حمایت از دانش‌آموزان با نیازهای ویژه این استان برگزار شد، از توزیع بسته‌های کمک معیشتی به ارزش قریب به بیست میلیارد ریال توسط خیرین استانی و کشوری و به همت مدیران و همکاران مدارس استثنایی استان خبر داد.

شهریاری در این باره گفت: این طرح انسان‌دوستانه با مشارکت فعال ۳۱ مدرسه نیازهای ویژه در سراسر استان اجرا شد و بسته‌های حمایتی شامل کمک‌های نقدی و غیرنقدی از جمله پوشاک، مواد غذایی و سایر اقلام ضروری، با مشارکت و همدلی توسط عوامل اجرایی و خیرین تهیه و به دست حدود ۱۰۰۰ دانش‌آموز با نیازهای ویژه که دارای شرایط ویژه بودند، رسید.

وی با تأکید بر اهمیت این حمایت‌ها در ایام خاص سال، افزود: این اقدام، گامی مهم در جهت تأمین بخشی از نیازهای این عزیزان در آستانه سال نو و ماه ضیافت الهی بود و لبخند رضایت بر لبان آنان، بزرگترین پاداش برای تمام دست‌اندرکاران این پویش است.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی گلستان از تمام مدیران مدارس، کارکنان خدوم و خیرین گرانقدری که در این حرکت پرمهر مشارکت داشتند، صمیمانه قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود که این روحیه همدلی و حمایت اجتماعی، همچنان در استان گلستان تداوم یابد.

  • گروه خبری : اخبار استان ها,گلستان
  • کد خبر : 13725
کلمات کلیدی
محمـــد کریمی؛ استـــان گلستــان

محمـــد کریمی؛ استـــان گلستــان